Circleswing er ikke bare en gynge, mens så meget mere

-

Circleswing er det perfekte eksempel på, hvordan noget banalt som en gynge lige pludselig kan gøres til en rar æstetisk oplevelse.

Gynger behøver ikke kun at være til børn, og de behøver bestemt ikke være lavet af billig, farverigt plastisk. Med en circleswing får du et smukt flerfunktionelt møbel, der både kan benyttes som en klassisk gynge, men også som en smuk hvilestol.

Her ses det, hvordan circleswing bruges som en hvilestol.

Hvis du drømmer du om at skabe et hjem med plads til ro og afslapning, så skal du måske overveje at spare sammen til en Circleswing. Det er ikke nogen billig gynge, men med et elegant og klassisk udtryk, bliver du formentlig heller ikke træt af at kigge på. De runde design, som hænger ned fra loftet i en wirer – giver fornemmelse af en svævende stol.

Gynge, hvilestol eller kunstværk?

Circleswing forekommer som en hybrid mellem gynge, hvilestol og kunstværk. Men ligesom med så meget andet, betaler man får designet. Startprisen på circleswing ligger på 1.550 $, og hvis du drømmer om en særlig guld eller sølvmodel, stiger prisen hurtigt til 2.950 $.

Uden- og indendørsgynge: Du bestemmer

I modsætningen til mere traditionelle hvilestole fås den funktionelle circleswing både i en udendørs og indendørs model. Så hvis du påtænker at skabe et fantastisk uderum, er det altså også muligt at købe en mere slidstærk circleswing, der kan klare at være ude i forskellige typer af vejr.

Circleswing fås i forskellige farver. Her ses både en sort, guldfarvet og en egetræsmodel.

Der fås også en række andre modeller, som du kan se lige her.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram