Besøg Bergen og overnat i denne futuristiske Glamping Birdbox

-

Drømmer du også om at besøge det smukke Bergen i Norge og komme helt tæt på naturen? Så skal du helt klart overveje at booke Glamping Birdbox – for med boligen her kan du kombinere komfort og natur.

Er du ikke til det helt primitive liv med telt i vildnisset, men kan du alligevel godt lide tanken om at være et med naturen, så skal du helt klart undersøge de anderledes overnatningsmuligheder, som du kan finde på Airbnb.

Glamping er blevet rigtig hot igennem de seneste par år – og Coronapandemien har kun gjort efterspørgslen endnu større.

Foto fra Airbnb

Med Glamping Birdbox kan du luksuscampe. Derfor er det også  den perfekte overnatning til dig, der godt kan lide naturen, men som hellere vil observere den end at være i den.

Foto fra Airbnb

Når du booker Glamping Birdbox, så får du boligen helt for dig selv. Den er placeret i det vestlige Norge kun ca. 3 timers kørsel fra Bergen. Din tættest nabo er en gård, der ligger 200 meter væk. Så man kan sige, at du i den grad kommer til at være alene med naturen.

Træk stikket tæt på den smukke natur i Bergen

Trænger du til ferie, der byder på ren afslapning, så er boligen her bestemt et besøg værd. Du kommer tæt på naturen, men har stadig den komfort mange af os nyder, når vi er på ferie.

Foto fra Airbnb

Bedre udsigt end fra Glamping Birdbox er stort set umulig at finde. Fra sengen får du direkte udsigt til det den storslåede bjergkæde Blegja og Førdefjorden.

Og uanset om du drager til stedet her om sommeren, efteråret, vinteren eller foråret er det super smukt.

Foto fra Airbnb

Du kommer tæt på fuglelivet – og kan du lide at bade, er det oplagt at tage en svømmetur i fjorden.

Kan det friste? Så kan du se meget mere om boligen her. Om bookning og ledige tider.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram