Byg dit eget sengebord med tre IKEA-materialer

-

Vi er faldet over en kreative hjerne, der virkelig formår at kreere nogle smukke ting ud af helt simple Ikea-materialer.

Denne gang har youtuberen Hermione Chantal sat sig for at bygge et sengebord ud at interiørting fra Ikea.

Det er virkelig vellykkede projekter, som Hermione Chantal står bag. Vi har før vist, hvordan hun har bygget en unik og personlig trælampe af netop Ikea ting.

Igen er det træmaterialerne, der går igen i det nye byg. Sengebordet er lavet ved hjælp af noget så simpelt som et kraftigt træskærebræt, en sammenfoldelig skærebræt og et stort opbevaringsglas.

Du kan se materialelisten lige her: 

Vi gætter på, at Hermione kan forvandle selv de mest simple ting til noget fantastisk indretningsmæssigt.

Men vi vil da opfordre kreative sjæle til at gennemgå køkkenskuffer og skabe for lækkert habengut, der kan blive forvandles til nyt smukt design. Vi modtager meget gerne billeder af dit næste ‘gør det selv´-projekt.

Her i videoen kan du se, hvordan det endnu engang lykkedes Hermonie at trylle et sengebord frem med simple Ikea-materialer:

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram