SweatTent er en genial opfindelse: Få din egen transportable sauna

-

Har du også lagt mærke til, at der er flere og flere, der nyder en vinterdukkert?

Der er så utrolig mange sundhedsfordele ved at være vinterbader. En undersøgelse har blandt andet vist, at vinterbadere har op til 40 % mindre risiko for at blive ramt af luftvejsinfektioner som forkølelse, bihulebetændelse og halsbetændelse. Det ser ud til, at immunsystemet simpelthen bliver aktiveret af det iskoldt vand.

Også type 2 diabetikere ser ud til at have klare fordel af det kolde gys. Man har målt at insulin-niveauet hos personer, der vinterbader ganske enkelt falder.

Men hvis man vinterbader eller har et koldvandskar i haven, så kræver det også noget intenst varm at blive opvarmet igen – og her kommer SweatTent ind i billedet. For nu er det rent faktisk muligt at få fingrene i en transportabel sauna.

Transportabel sauna fylder ikke mere end et telt

Det smarte ved saunaen er, at den kan foldes sammen og fylde det samme som et telt. Så saunaen behøver ikke engang at have en fast plads i haven.

Du kan rent faktisk også tage det med på vildmarksferie. Det kræver selvfølgelig adgang til brænde, da teltet bliver opvarmet af en indbygget brændeovn.

SweatTent har fået stor succes på crowdfundingtjenesten Indiegogo – og har formået at samle det ønskede beløb sammen, så inden længe kan du måske blive den heldige ejer af et SweatTent.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram