Nap en weekendtur i Amsterdam og bo i en kran

-

Er du typen, der godt kan lide at opleve noget anderledes, når du rejser, end du gør til hverdag? Så er et ophold i en kran i Amsterdam måske lige noget for dig.

Kranen ser måske ikke ud af så meget udefra, men når du får en rundvisning indenfor, bliver du overrasket over, hvor rummelig den egentlig er.

Foto fra Airbnb

Er du fascineret af kraner? Så har du nu muligheden for at komme helt tæt på. Det er godt nok ikke muligt at styre kranen selv, men efter et ophold her, kan du faktisk skilte med, at du har overnattet i en kran, så spørgsmålet er vel egentlig mest. Hvad du venter på?

Foto fra Airbnb

For udover en helt unik oplevelse – får du også et indblik i det maritime miljø, der er i en havn.

Men ikke nok med det, så gemmer kranen også på nogle virkelig lækre indvendige detaljer. Som badeværelset her, der både giver dig mulighed for at tage et hurtigt brusebad eller en lang meditativ tur i badekaret. Beslutningen den er helt op til dig.

Kranen byder også på et fuldt funktionelt køkken, der giver dig mulighed for selv at lave maden, hvis du ikke giver at spise ude hele tiden.

Og det bedste af det hele er udsigten fra spisepladsen, der byder på vand, så langt øjet rækker.

Skulle du imod forventningen blive træt af udsigten, er der også mulighed for at slappe af i dagligstuen.

Når du er færdig med at inspicere Amsterdam og har gået byen tynd, hvad kan så være bedre end at restituere i en seng med denne udsigt?

Er du blevet nysgerrig? Så kan du se mere om ledighed her. 

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram