Gardens by the Bay: Arkitektonisk perle midt i Singapore

-

Gardens by the Bay er en arkitektonisk perle, der har vundet et hav af priser. Hvis du kommer forbi Singapore, må du endelig ikke snyde dig selv for et besøg.

Er du enten vild med arkitektur eller botanik, så bør du unde dig selv et besøg i Gardens by the Bay, der er Singapores svar på en botanisk have.

Når du går rundt i haven, vil du opleve den perfekte forbindelse mellem natur og arkitektur. Alt går bare op i en højere enhed. Men det har da også været en dyr affære at bygge den unikke have.

Nationalhaven har kostet 1 millard dollars at opføre

Nationalhaven er kendt for sin imponerende samling af blomster og planter. Det er helt overvældende, hvor meget forskellig grønt, der er samlet på et sted.

Men selvfølgelig spiller havens ikoniske arkitektur også en afgørende rolle for, hvorfor så mange både nationale og internationale gæster hvert år besøger haven.

Det har kostet en mindre formue at opbygge haven. Det estimerede tal er omtrent en millard dollars.

Haven har vundet massevis af priser

Gardens by the Bay har vundet adskillige priser. Blandt andet løb den i 2012 med prisen for verdens førende bygningsværk. Det er blevet til mange andre designpriser i løbet af årene, og det er der god grund til. 

For du oplever planter på en helt ny måde – forskellige typer gror på både vertikale og horisontale flade – og om aftenen, når mørket falder over haven, oplyses den af et smukt lys.

Swipe til højre for at se, hvor imponerende smukt, der er i haven:

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram