Shoal Tent er verdens første flydende telt

-

Drømmer du om at campere på vandet? Så behøver du ikke drømme længere, for nu har virksomheden Smithfly produceret verdens første flydende telt.

Shoal Tent hedder verdens første flydende telt. Det er bygget op omkring en oppustelig, tømmerflåde med en fastmonteret telttop.

Det flydende telt giver dig en unik mulighed for at slå lejr på steder, som tidligere kun var en luksus for bådejere.

Du slipper for bøvlet med pløkker

Hvis du heller ikke gider besværet med pløkker, så er det flydende telt måske lige noget for dig. For i stedet for pløkker fastføres teltet med et anker præcis der, hvor du ønsker at placere det.

Hele teltkonstruktionen er oppustelig, og det smarte er, at bunden fungerer som luftmadras, når den først er oppustet. Teltdugen er desuden forseglet med PVC-belægning, hvilket gør teltet helt vandtæt.

Det er selvfølgelig ikke noget billigt telt. Det innovative telt, der kombinerer livet på vandet med teltlivet koster 1.999 dollars. I danske kroner skal du altså regne med en pris på ca. 13.200 kroner.

Er du blevet interesseret, kan du se mange flere detaljer her.  

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram