Moderne og vovet amagerhylde fra Studio Nucleo

-

Heldigvis behøver alt ikke længere at være fersk og kedeligt, når vi taler indretning. Nucleo Studio har fået nyproduceret deres ikoniske amagerhylde eller lille bogreol, der virkelig forstår at vække opsigt.

Vi er forlængst passageret de dage, hvor al indretning helst skulle holdes i sarte, lyse eller beige toner. Nucleo Studio har et spændende bud på, hvordan en bogreol kan se ud i 2023. Designet er ikke nyt, men det er til gengæld nyt, at prisen på den lille bogreol rent faktisk er til at komme i nærheden af.

Amagerhylden leger både med form og med farver

Amagerhylden fra Nucleo Studio har et skulpturelt udtryk. Det er tydeligt, hvordan designet finder sin inspiration i det geometriske univers. Hele konstruktionen er bygget op ad rektangler i varierende størrelse vendt i horisontal og vertikal retning.

Amagerhylden leger med dine sanser, fordi den på en måde har en balanceret og symetrisk ydre form, men samtidig leger den med det tilfældige i kassernes placering. Det giver reolen et moderne futuristisk udtryk.

Amagerhylden er blevet sat i storproduktion

Amagerhylden er et af Studio Nucleos mest ikoniske designs. Til at starte med var oplaget på den lille bogreol relativt begrænset. Men nu er reol sat til at blive produceret i en helt anden størrelsesorden. Studio Nucleo har nemlig indgået et nyt samarbejde med Qeeboo, hvilket har påvirket prisen til fordel for forbrugeren. Prisen er fortsat høj, men den er pludselig til at komme i nærheden af.

Amagerhylden kan lide nu købes for 1932 $, hvilket svarer til omtrent 13.348,57 kr. Det er selvfølgelig ikke lige så billigt, som hvis du køber en bogreol i Ikea. Men til gengæld får du også et unikt stykke design, der helt sikkert kommer til at gøre sig bemærket i de fleste hjem.

I øvrigt så fås amagerhylden i et utal af vovede farver, men er man mere til det diskrete farver, så fås der også nogle varianter af den lille bogreol i både grå og sort.

Men spørg du os, så foretrækker vi de farverige modeller, fordi de larmer på den helt rigtige måde.

 

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram