Vescom fremstiller loungestol af 100% genbrugspolyester

-

Forbrugerne forventer flere og flere bæredygtige løsninger  – og det har fået et designhold fra tyske Vescom til at tænke ud af boksen. De har udviklet denne helt nye loungestol, som udelukkende er produceret af genbrugspolyester.

Garn produceret af genbrugsplast. Det lyder måske som en fjerne fremtidsvision, men faktisk er det allerede en realitet for tyske Vescom, der har formået at producere en bæredygtig loungestol.

Plastiskflasker forvandlet til smukt garn

Garnet som stoffet til loungestolen er vævet af, er fremstillet af plastflasker. I Tyskland hvor de ikke har et retursystem til engangsflasker, har man valgt at samle flasker ind lokalt, og dermed være en del af løsningen på det plastikproblem, som verden står over for.

Selvom flasken er grøn, produceret stoffet af det genbrugsvenlige materiale i et utal af farver.

Producenten garanterer, at garnet lever op til alle forevisninger. At det har en stærk slideevne og samtidig er bemærkelsesværdigt blødt.

Hvis vil du gerne vil være klimabevidst, men samtidig drømmer om en ny, lækker stol, så er loungestolen fra Vescom måske lige præcis noget for dig.

Er du blevet nysgerrig? Her kan du se meget mere, om Vescoms nye stol og garn.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram