Frame Table fra Nikari skaber bordplads til hele familien

-

For mange familier kræver det et stort bord, hvis hele familien skal samles. Men med Frame Table designet af John Pawson for Nikari er pladsmangel ved bordet ren fortid.

Det kræver relativt mange kvadratmeter at have Frame Table fra Nikari stående. Men når du først har fingrene i langbordet designet af John Pawson, er det slut med at hente ekstrabordet frem fra kælderen eller loftet.

Her kan du invitere familien, uden at det kræver ret meget andet end en invitation.

Arkitekt John Pawson byggede først bordet til sin egen familie

Inden Frame Table kom på markedet, designede John Pawson bordet til sig egen familie. Når man som John Pawson bor på en familiegård, er der plads nok. Derfor var det naturligt at tænke i et smuk og funktionelt langsbord, der kunne samle familiens generationer omkring maden. Det blev startskuddet til langbordet Frame Table, som med sit udtryk forener minimalisme med varme.

Langbordet fra Frame Table måler 3 meter og 60 centimeter i længden.

Langbordet kan også fås i mindre udgaver

Hvis du har forelsket dig i Frame Table, men du ikke har plads til at have det 3,60 meter langbord stående, så er der en løsning på problemet. For faktisk fås bordet også i mindre udgaver til den lille familie eller det lille køkken.

Du kan her se de øvrige længder, som Frame Table produceret i.

Bordet fra Nakari er produceret af en kombination af ask og egetræ, hvilket giver bordet et varmt, men minimalistisk look.
Som du kan se, er bordet massivt træ.
Langbordet er samlet på en yderst elegant måde, som du kan se her.
Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram