Tysklands første 3D-printede hus tager nettet med storm

-

Man er nået rigtig langt med 3D-printere. Faktisk er teknikken nu så fremskreden, at man er begyndt at bygge arkitekttegnede 3D-printede huse.

For allerførste gang er det lykkedes at teste den nye og uafprøvede byggeteknik af på tysk grund, hvilket i sig selv er sensationelt. Tysklands første 3D-printede hus er en realitet – og arkitekthuset bag bygningen kan skrive sig ind i historiebøgerne.

Tysklands første 3D-printede hus er designet af Mense Korte – og er et banebrydende projekt.

Ambitionsniveauet er tårnhøjt

Selvom det tyske 3D-printede hus er det første af sin slags, så er der ikke skåret ned på ambitionsniveauet. Detaljerne både indendørs og udendørs vidner om, at 3D-printede huse med stor sandsynlighed kommer til at konkurrere med andre måder at bygge på i fremtiden.

Økonomiske fordele i tredjeverdenslande

Som du kan se på videoen nederst på siden er potentialet enormt. Man fremhæver ofte, hvad 3D-printede huse kan gøre for tredjeverdenslande. For det giver pludselig en hel anden og langt billigere byggepris, end hvad man traditionelt kan bygge for. Typehuse bliver pludselig langt lettere at betale og komme i nærheden af.

Men også arkitekthuse som Mense Korte har altså øje på den nye teknik. Huset her oser af innovation, mest af alt, fordi det er det første af sin slags. Huset står allerede nu klar til at huse en tysk familie.

Du kan se alle de vilde detaljer i videoen om huset og selve byggeprocessen lige her:

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram