PH-lampen Flindt kombinerer det simple med det avancerede

-

De fleste kender helt sikkert de gamle klassiske PH-lamper, der især hittede tilbage i 70’erne. Men nu har PH gjort det igen og skabt en ny lampe, som højst sandsynlig får samme status.

Væglampen Flindt kunne sagtens gå hen og få ikonstatus i fremtiden. Den er holdt i et meget simpelt design, og formår alligevel at have de lysfunktioner, som vi forventer og forbinder med en klassisk PH lampe.

Flindt lampen camouflerer pæren helt og aldeles, præcis som vi kender det fra de klassiske PH lamper. Det betyder, at uanset i hvilken vinkel du kigger på lampen fra, så vil du aldrig blive blændet af et ubehageligt, stærkt lys.

PH lampen Flindt deler intelligent lysstrålen op i to, så en del af lyset elegant ledes bag lampen, og op på den væg, som den hænger på. Resten af lyset ledes modsatte vej – altså nedad imod gulvet eller jorden.

Her kan du se, hvordan noget af lyset fra PH væglampen ledes ad en lille sprække bag på lampen.

Flindt lampen, som er designet af Christian Flindt, har allerede vundet hæder. Blandet andet er den rendt med Design Awards 2019-prisen. Så lampen har allerede høstet anerkendelse for sig simple udtryk, men avancerede lyslogik.

Både en udendørs og indendørslampe

Modsat mange andre PH lamper, så er Flindt lampen velegnet til både indendørs og udendørs brug. Den fås i forskellige farver. Blandt andet i både hvid og sort, men vi er vilde med den kobberfarvede model, der tilføjer en helt særlig varme til det ellers stilrene look.

Lampen fås i tre forskellige størrelser, så alt afhængig af dit behov kan du investere i en small, medium eller large.

Diameteren varierer fra Ø 200 for den mindste lampe til Ø 400 for den største.  Midtermodeller er midt imellem med en diameter på Ø 300.

Prisen på Flindt lampen starter på 4.095 kroner for den mindste model.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram