Mangler du et hjemmekontor? Så er Workpod den perfekte løsning

-

Er du blevet glad for hjemmearbejde efter Lock Down, men er pladsen i dit hjem for trang til at etablere et egentligt kontor? Så er Workpod måske investeringen værd.

Coronapandemien har fået mange familier til at overveje, hvordan de har opbygget tilværelsen. Mange børnefamilier kæmper især med balance mellem arbejdstid og privatliv. Et dilemma, der er blevet endnu mere aktuelt, fordi lock down har rodet tiden godt og grundigt sammen. For mange er de sværere at finde balancen, når spisebordet pludselig også fungerer som arbejdsstation.

Workpod er præfabrikeret og kan samles på en dag. Det gør det let at overskue, at du ikke selv skal igang med det helt store ‘byg selv’-projekt.

Hjemmekontoret består af 17 præfabrikerede dele, som det estimeres at tage omkring otte timer at samle.

WorkPod kan let tilpasses ujævne overflader, så den kan med lethed placeres i baghaven.

Indvendigt er kontoret beklædt med træpaneler og store gulv-til-loft vinduer, hvilket skaber et lækkert lysindfald til en lang og produktiv arbejdsdag.

Ifølge producenten, Autonomous, er der tænkt over alle detaljer, hvilket betyder, at kontoret både er støj- og varmeisoleret og dermed perfekt som hjemmekontor.

Prisen for en Workpod er 21.000 dollars svarende til omtrent 138.600 danske kroner.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram