Treehotel Biosphere er endnu en perle tegnet af BIG

-

Det er blevet et stort hit at tilbyde anderledes overnatningsmuligheder til nutidens turister. Måske især takket være nye platforme som Airbnb.

Rigtig mange turister efterspørger anderledes oplevelser, når de rejser. De stiller i højere grad krav til, at oplevelsen gerne må være unikt. At hotellerne helst ikke skal ligne hinanden alt for meget.

Fotos af Mats Engfors Fotographic.

I den nordlige del af Sverige, nærmere betegnet Harads, har man valgt at udnytte den viden. Bjark Ingels Group (BIG) har tegnet et betagende treehotel, der inviterer gæsterne helt tæt på naturen.

Treehotel er placeret midt inden i en fyrretræsskov med udsigt over Lule-floden. Biosphere har en facade med 350 fuglereder i alt. Ideen med projektet var at holde liv i den svenske fuglebestand og invitere mennesker og fugle til at leve tæt sammen i harmoni.

Fotos af Mats Engfors Fotographic.

Alle værelserne i treehotel hænger et sted mellem 4-10 meter over jorden. Så du har virkelig mulighed for at få et helt nyt perspektiv på den svenske skov. Det er ikke tit, vi ser den fra højden som man netop har mulighed for i Biosphere.

Når du er gæst på stedet, kan du får serveret morgenmad, frokost og aftensmad i den tilhørende Treehotel Guesthouse restaurant. Så selvom alt er tænkt bæredygtigt, så kan du stadig få den luksus, der høre til at være på hotel.

Alle besøgende får adgang til en tagterrasse bygget helt oppe over trækronerne, hvilket giver dig en 360-graders udsigt over hele skoven.

Fotos af Mats Engfors Fotographic.

I dette værelse får du et 34m2, skabt i organiske materialer og selvfølgelig inviteres den smukke natur indenfor. Et bæredygtigt og anderledes hotelophold du ikke må snyde dig selv for, når turen går til Sverige.

Læs meget mere om et ophold hos Treehotel lige her.

Biosphere er designet af den danske Bjarke Ingels Group, BIG.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram