Wauhaus indbyder til simple living

Hello Wood har designet et nyt tiny house, der rejser sig over landskabet. Det nye design gør det muligt at placere bygning lige, hvor du ønsker. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Har du en sommerhusgrund, der godt kunne bruge et funktionel og lækker anneks? Eller mangler du måske et hjemmekontor? Så er Hello Woods nye designperle Wauhaus måske lige noget for dig.

Simple living er kommet for at blive

Der har igennem flere år været mere og mere fokus på simple living. Tiny houses er blevet noget, de fleste mennesker ved, hvad er. Boformen er nok mere udbredt i udlandet, da vi i Danmark har rigtig mange krav til bebyggelser. Men alligevel drømmer flere og flere om at slippe af med faste og tunge boligudgifter – og her ser  flere Tiny houses som en løsning. Derfor er flere aktitekter valgt at specialisere sig i den smu, funktionelle huse. Det gælder blandt andet Hello Woods, der står bag den designperle med det sigende navn Wauhaus.

Som du kan se, er Wauhaus uden problemer bygget på kuperet terræn. Konstruktionen af tilpassede ben gør det muligt at placere den smarte bygning, hvor end du ønsker det.
Selvom Wauhaus har en hel del ligheder med containerhuse, så adskiller det lille hus sig alligevel med en lækker træfacade og meget karismatiske, runde vinduer.
Wauhaus ses her installeret med en gangbro tilpasset terrænet.
Træet går igen indenfor. Meget elegant er hele Wauhaus bygget op omkring det naturlige materiale – og det giver et meget harmonisk udtryk.
Selvom huset er lille, er det alligevel tænkt i opbevaringsplads, der ligesom resten af huset er bygget i ens træsort.
En lille håndvask gør det muligt at opbevare sig i det lille hus i længere tid ad gangen, hvis man skulle have et ønske om det.

Her i videoen kan du også få en lille rundtur i Wauhaus:

Trine
Her kommer lidt information om Trine. Her kommer lidt information om Trine. Her kommer lidt information om Trine. Her kommer lidt information om Trine. Her kommer lidt information om Trine.

Mere fra skribenten

Læs også

Advertismentspot_img

Nyeste artikler

Nap en weekendtur i Amsterdam og bo i en kran

Er du typen, der godt kan lide at opleve noget anderledes, når du rejser, end du gør til hverdag? Så er et ophold i...

Besøg Bergen og overnat i denne futuristiske Glamping Birdbox

Drømmer du også om at besøge det smukke Bergen i Norge og komme helt tæt på naturen? Så skal du helt klart overveje at...

Mangler du et hjemmekontor? Så er Workpod den perfekte løsning

Er du blevet glad for hjemmearbejde efter Lock Down, men er pladsen i dit hjem for trang til at etablere et egentligt kontor? Så...

Paravent Ambassade er en skillevæg, der tryllebinder øjet

Paravent Ambassade er det perfekt eksempel på, når kunst og funktionalitet går op i en højere enhed. For her har vi ikke bare at...

Shoal Tent er verdens første flydende telt

Drømmer du om at campere på vandet? Så behøver du ikke drømme længere, for nu har virksomheden Smithfly produceret verdens første flydende telt. Shoal Tent...

Plastikaffald forvandlet til humoristisk fiskelampe

Plastik i verdenshavene er koblet til en masse død under havoverfladen. Derfor har to australiere skabt lampen Light Soy som en kommentar til den...

Vil du modtage de seneste designnyheder i indbakken?

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev!