Wauhaus indbyder til simple living

-

Hello Wood har designet et nyt tiny house, der rejser sig over landskabet. Det nye design gør det muligt at placere bygning lige, hvor du ønsker. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Har du en sommerhusgrund, der godt kunne bruge et funktionel og lækker anneks? Eller mangler du måske et hjemmekontor? Så er Hello Woods nye designperle Wauhaus måske lige noget for dig.

Simple living er kommet for at blive

Der har igennem flere år været mere og mere fokus på simple living. Tiny houses er blevet noget, de fleste mennesker ved, hvad er. Boformen er nok mere udbredt i udlandet, da vi i Danmark har rigtig mange krav til bebyggelser. Men alligevel drømmer flere og flere om at slippe af med faste og tunge boligudgifter – og her ser  flere Tiny houses som en løsning. Derfor er flere aktitekter valgt at specialisere sig i den smu, funktionelle huse. Det gælder blandt andet Hello Woods, der står bag den designperle med det sigende navn Wauhaus.

Som du kan se, er Wauhaus uden problemer bygget på kuperet terræn. Konstruktionen af tilpassede ben gør det muligt at placere den smarte bygning, hvor end du ønsker det.
Selvom Wauhaus har en hel del ligheder med containerhuse, så adskiller det lille hus sig alligevel med en lækker træfacade og meget karismatiske, runde vinduer.
Wauhaus ses her installeret med en gangbro tilpasset terrænet.
Træet går igen indenfor. Meget elegant er hele Wauhaus bygget op omkring det naturlige materiale – og det giver et meget harmonisk udtryk.
Selvom huset er lille, er det alligevel tænkt i opbevaringsplads, der ligesom resten af huset er bygget i ens træsort.
En lille håndvask gør det muligt at opbevare sig i det lille hus i længere tid ad gangen, hvis man skulle have et ønske om det.

Her i videoen kan du også få en lille rundtur i Wauhaus:

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram