Atelier d’More har forvandlet kedelig bygning til eventyrligt hotel

-

Skal du besøge Beijing i den nærmeste fremtid, så kan du overveje, om du skal lægge vejen forbi Sleeping Lab Hotel.

Shanghai-studiet Atelier d’More har gennemrenoveret hotellet fra top til tå. Du vil opleve, hvordan du får pirret samtlige af dine sanser med et besøg på hotellet, der ligger lige uden for Beijing.

Foto Atelier d’More.

Der bliver leget med både organiske, men også geometriske former i det arkitektoniske udtryk. Selv gårdhaven byder på skulpturelle betonskillevægge, der i den grad gør noget godt for øjet.

Foto Atelier d'More.
Foto Atelier d’More.

Men det er ikke kun den rå beton, der går igen igennem indretningen. Indenfor taler betonen sammen med et organisk materiale – i form af træ.

Foto Atelier d’More.

Det giver en dejlig kontrast til betonen, at det kobles sammen med træet. Træet er på overbevisende vis med til at bryde det lidt kolde look, som betonen ellers understøtter.

Foto Atelier d’More.

Receptionsområdet er netop opbygget i snitflettet mellem den kolde beton og det varme træ.

Foto Atelier d’More.

Selv hotelværelserne er specialdesignet med træ. Det giver hele stedet et lækkert nordisk udtryk. Så hvis du får hjemve i Kina, er det måske værd at nappe en overnatning eller to på Sleeping Lap Hotel.

Foto Atelier d’More.

Du finder hotellet i landsbyen Huangmuchang. Og der hersker ingen tvivl, om at det nye Sleeping Lab hotel, bryder den traditionelle kinesiske stil, som ellers er dominerende i området.

Har du allerede andre overnatningsplaner, kan du jo også overveje at tage forbi, om ikke andet bare for at mærke stemningen.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram