Ikke råd til et Kvium-værk? Det kan vasen her måske lave om på

-

Michael Kvium er anerkendt for sine maleriske evner. Men nu har han i et samarbejde med Nicholai Wiig Hansen kastet sin energi i det keramiske udtryk.

Det er firmaet Raawii, der lancerer Kviums vaseserie. Og selvom formgivningen er en anden, end den vi traditionelt forbinder Michael Kvium med, så er det alligevel ikke svært, at genkende det surrealistiske univers. Det ret tydeligt, at vasen er fra Michael Kviums hånd.

Michael Kvium har designet vasen tilbage i 2018 – og målene på vasen er 18×24 cm.

Der leges både med det groteske og absurde, som kendetegner store dele af Kviums værker.

Vasen her er en del af en samlet serie, som produceres og håndlaves i Portugal. Vasen fås i øvrigt i et utal af farver, og på den måde kan den indgå i ethvert hjem og indretning.

Michael Kvium vase
Vaserne håndlaves og glaseres i Portugal for Raawii. Derfor kan være små forskelle på vaserne, hvilket netop hænger sammen med, at de er formgivet i hånden.

Modsat mange andre af Michael Kviums værker, så er vasen prismæssigt faktisk til at komme i nærheden af.

For prisen for den fine vase lyder på 2.000 kr.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram