Keramikvasen Oggian Giuggiolo med farve og humor

-

Keramikvasen Oggian Giuggiolo kommer med garanti til at vække opsigt, der hvor du stiller den.

Kaj Bojesen-figurer står udstillet på mange bogreoler og hylder i de danske hjem. De fleste kan sikkert genkalde sig et indre billedet af de genkendelige fugle med et flot udsnit af forskellige farver. Eller måske den ikoniske abe med de lange lige arme, der både bruges i indretningen eller til leg på børneværelset.

Fugl i en anden fortolkningsramme

Hvis du er vild med at indrette med farver, men samtidig synes, at de klassiske Kaj Bojesen-figurer er lidt trivielle, så er der andre bud på, hvordan du indretter opsigtvækkende og farverigt.

Keramikvasen Oggian Giuggiolo er en af flere vaser i en hel serie, der leger med det farverige og visuelle udtryk.

Vasen her giver dig mulighed for at indrette med farver og personlighed. Den er opsigtsvækkende, og alligevel en diskret måde at invitere farverne ind i dit hjem på. Det kan være langt mere omkostningfuldt, hvis du vælger farver til dine møbler, når anbefaldede indretningsfarver skifter, som de jo indimellem gør. Så vasen her er et godt bud på, hvordan du skaber lidt liv i en mere diskret indretning.

Keramikvasen Oggian Giuggiolo er designet af Marco Oggian og koster €249 svarende til omkring 1.850 kroner.

Du kan selvfølgelig også vælge en farverig Mikael Kvium vase. Det er smag og behag, men personlige vaser giver et fedt udtryk i din bolig.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram