Dag: En moderne, organisk daybed

-

Daybeds er virkelig oppe i tiden. De har i den grad fået en renæssance i mange danske hjem. Typisk er en daybed designet i enkle og tidsløse linjer, der giver dem et eksklusivt udtryk. Men hvordan fortolker man en daybed i nutiden?

Den svenske designer Gustav Winsth har sammen med designmakkeren Teresa Lundmark skabt en perle af en daybed, som de har døbt Dag.

Dag er produceret for den svenske møbelvirksomheden Gärsnäs, og er et vovet, men alligevel simpel bud på, hvordan en moderne daybed kan formgives.

Ideen bag Dag

Designparret forklarer selv, hvordan de har haft intentionen om at skabe et møbel, der tænker komfort ind i hele sin funktion.

” To separate Dag from the glorified benches modern daybeds have become, we used comfort as our keyword throughout the entire project.”

Det er tydeligt, at Dag på en række områder adskiller sig fra de mere simple daybeds på markedet, der typisk har en hel lineær siddeflade. Designparret Gustav Winsth og Teresa Lundmark har valgt at gå en hel anden vej med deres daybed. Siddefladen på Dag er bygget op af smukke pølsepuder, der giver den et helt unikt udtryk.

Dag har desuden en ramme af træ, der giver en god dynamik til møbelstoffet på siddefladen.

Se Day i Showroom i Stockholm eller Göteborg

Gärsnäs har i øvrigt i stil med Hay et showroom i Stockholm og Göteborg, hvor man kan se og fornemme møblerne i naturlige omgivelser. Så vil du gerne prøve nyt, nordisk design, så er det måske værd at stikke snuden nordpå til enten Göteborg eller Stockholm.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram