Møblerne her vinder international pris

-

Det er ikke kun danskere og italienere, der kan skabe og producere lækre møbler. Til Design Week Mexico var det møblerne her, som stjal mest opmærksomhed.

Det guatemalanske designstudie Cinco x Cinco slog virkelig sit navn fast ved Design Week Mexico, da de løb afsked med en international pris. Designstudiet fik virkelig cementeret deres navn med den spritnye og ultra moderne møbelkollektion.

Foto af Achach Fotografía.

Møbelserien går under navnet The Sum of Small Parts – og løb altså med hovedprisen.

Med møbelserien lykkedes det på overbevisende måde for Cinco x Cinco at skabe et moderne udtryk, der stadigvæk  taler med møbelklassikere, som vi identificerer med godt, klassisk design. Møblerne ramte altså den perfekte balance og skilte sig helt tydeligt ud fra mængden.

Møblerne nyfortolker både lysekronen, barvogn og stol. De runde organiske former komplimenterer på alle tre møbler smukt de stilrene linjer.

Foto af Achach Fotografía.

Det unikke ved kollektionen er, at den eftersigende skal kunne skilles helt ad. Alle tre møbler fra kollektionen er opbygget af mindre krom-dele kombineret med materialer fra lokalområdet. På den måde er der både tænkt i håndværk og bæredygtighed på samme tid. Men helt tydeligt uden at gå på kompromis med looket.

Alle fotos er fra Achach fotografi.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram