Beton-lysestager fra Logideez er en æstetisk perle

-

Kan du også godt lide idéen om flerfunktionel indretningsløsninger? Nu har legetøjsproducenterne fra Lodideez kastet sin kærlighed over lysestager. Og vi kan lide det.

Lysestagerne Lodideez kombinerer leg og funktionalitet. Så hvis du gerne vil indrette lidt intelligent, er lysestagerne måske lige noget for dig.

Det er virkelig lykkedes for Logideez’s at give lysestagerne et personlig udtryk.

For ikke nok med, at lysestagerne er stilrene, så kan de også kombineres i et uendelig antal kombinationsmuligheder, hvilket giver dig mulighed for at skabe et helt unikt udtryk med et nyproduceret produkt.

Lysestagerne er alle trekantede. De fås i forskellige variationer, og de kan derfor sammensættes præcis, som du ønsker det. (Foto: Logideez)
De er alle produceret i smuk beton. (Foto: Logideez)

Lysestagerne kan også fungere som en hjernevrider for dem, der er til leg. Men det kan selvfølgelig kun ske, når lysene er tændt.

Som det ses på billedet her leges der bevidst helt bevidst med form og funktion. (Foto: Logideez)

Er du blevet vildt med lysestagerne, så kan du købe dem for 65 $ hos Designboom. Se flere detaljer lige her.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram