Plastikaffald forvandlet til humoristisk fiskelampe

-

Plastik i verdenshavene er koblet til en masse død under havoverfladen. Derfor har to australiere skabt lampen Light Soy som en kommentar til den miljøbelastning, vi mennesker pådrager havet med vores overforbrug af engangsplast.

Det flyder med plastik i verdenshavene, det er efterhånden ved at være almen kendt. Men for det australske makkerpar bag studio Heliogra, Angus Ware og Jeffrey Simpson, var det ikke nok at vide. De ville gerne gøre noget ved problemet.

Derfor valgte de at fremstille en lampe ud af plast samlet fra verdenshavene, så de kunne  skabe opmærksomhed omkring den belastning, vi forholder gennem vores storforbrug af engangsplast.

En kommentar til den ikoniske fiskeformede sojasovs

Heliografs Light Soy-lampe ligner til forveksling den ikoniske fiskeformede sojasovs, og det er ikke tilfældigt.

Light soy-lampe
Light soy-lampen ses her som en direkte kommentar til soyasovsen med stort set samme udseende.

Den verdenskendte fiskeformede sojasovs går godt sammen med en omgang Sushi, men er desværre et  håndgribeligt eksempel på emballage, der ender i havet.

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram