Østrisk designer bag smukke bæredygtige kopper

-

Den østrigske designer Julia Schwarz har gjort verden til et lidt bedre sted med sine bæredygtige kopper lavet af hundrede procent naturmaterialer.

Det er gennem designbrandet Simiæn, at Julia Schwarz sælger sine unikke kopper. De fås i forskellige typer både til te- og kaffedrikkere. Udseende på kopperne er meget lig hinanden, men størrelsen varierer.

Begge kopper er produceret af den østriske natursten Pannonia green. De er formstøbt i et helt stykke, hvilket gør dem særligt solide og robuste.

De smukke kopper er formstøbt ud af østrisk natursten.
De smukke kopper er formstøbt ud af østrisk natursten.

Naturstenen er en hård stentype, hvilket gør kopperne utrolig lette at rengøre, garanterer designeren selv. De skal bare have en smule opvaskemiddel og vand, så er de så gode som nye.

Det anbefales som udgangspunkt, at kopperne vaskes op i hånden, men de kan principielt godt tåle opvaskemaskinen. Men da kopperne er lavet af et naturmateriale, skal man regne med, at de kan ændre farve i maskinen.

Alle kopper er unikke

Hos Simiæn får du ikke to ens kopper. De er alle sammen helt unikke.
Naturmaterialet gør det umuligt at skabe to identiske kopper. Du skal derfor regne med, at der vil være lidt farveforskelle mellem dem.

Fri for kemi og imprægnering

Hvis du går op i at få så lidt kemi indenbords som muligt, så er kopperne fra Julie Schwarz en god mulighed for at undgå det. De er nemlig hverken behandlet eller imprægneret. Og stenen findes i naturen. Det er derfor en utrolig bæredygtigt produktion Julia Schwarz har sat på benene.

Kopperne anbefales til små kaffebrug som for eksempel espresso doppio eller espresso macciato.

Du kan købe kopperne lige her.

 

Redaktionen
Redaktionen
DesignDarlings.dk er din danske blog om design, arkitektur, møbler, boligtrends, rejseguides og meget mere. Vi har over 50.000 brugere om måneden, og flere kommer til hele tiden. Vil du med på rejsen - enten som designvirksomhed eller som skribent? Så skriv til os på redaktionen@designdarlings.dk.

Del artiklen

Nyeste artikler

Populære kategorier

Besøg os på Instagram